| Sitemap

Passivt brandskydd

passivtbrandskydd

Macon AB kan genom ett nära samarbete med Franska Innovative Firesystems erbjuda ett komplett program för passiva brandskydd. I samarbete med Innovative Firesystems har vi möjligheten att erbjuda ett komplett passivt brandskyddsprogram. Genom att utnyttja våra material och installationskunskaper inom det eldfasta kan vi effektivt skydda era stål-, betong- och träkonstruktioner mot brand. Vi använder tekniker för fogar, skarvar och montage som under lång tid utprovats i eldfasta applikationer med extrema temperaturer, höga krav på kvalitet och miljö samt där installationsförfarandet måste vara snabbt och effektivt.

Med vår samarbetspartner har vi en gedigen referenslista inom brandskydd för väg och järnvägstunnlar, petrokemiska industrin, offentliga byggnader och brandskydd på kulturminnesbyggnader. Våra produkter har genomgått ett utförligt testprogram hos bland annat Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) för att vi skall kunna garantera er högsta möjliga kvalitet och prestanda.

Kontaktperson

Carl Sjöö

0520-15862

carl.sjoo@macon.se

Loading

Förnamn
Efternamn
Företag
Telefonnummer
E-post
Meddelande    
Kontakta mig
jQuery('.InnerExpandables, .MD_FastContactSuccess').hide(500); jQuery('#MD_FastContact input, #MD_FastContact textarea').val(''); setTimeout("jQuery('#MD_FastContact .ExpanderButton').slideDown(200);", 800);