| Sitemap

Prefab

För vissa applikationer är det bästa alternativet att prefabricera keramiska konstruktionsdelar som sedan enkelt kan monteras på plats av egen eller inhyrd personal.

Detta medför att man kan minimera ingreppstiderna i en anläggning som behöver hållas i drift, eller för att begränsa mängden personal på plats vid större stopp. Då våra prefabkonstruktioner även torkeldas före installation minskas dramatiskt risken för skador orsakade av ångsprängningar som uppkommer vid hastiga höjningar av temperaturen, tex vid en uppstart av en flispanna.

Vi har gjutbord med påbyggda vibratorer för att kunna hantera gjutningar med en bottenyta på upp till 12 m² och vi prefabricerar detaljer som varierar i storlek från bara något kilo upp till kompletta ugnar. När ni har ett behov av prefabricering är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den för er mest optimala lösningen.

Kontaktperson

Conny Norberg

070-6489879

conny.norberg@macon.se

Loading

Förnamn
Efternamn
Företag
Telefonnummer
E-post
Meddelande    
Kontakta mig
jQuery('.InnerExpandables, .MD_FastContactSuccess').hide(500); jQuery('#MD_FastContact input, #MD_FastContact textarea').val(''); setTimeout("jQuery('#MD_FastContact .ExpanderButton').slideDown(200);", 800);